Category Archives: Vrije tijd

Vakantie Veluwe

Vakantiepark Veluwe, De Bosrand

Nederland kent een groot beschermde natuurgebied; de Veluwe. Hier heeft de natuur alle ruimte om te groeien en te bloeien zoals het bedoeld is. De herten en wilde zwijnen en zelfs de vos kunnen hier naar hartenlust leven. Er zijn heel veel verschillende dieren die op de Veluwe over de zandverstuivingen lopen, zich schuil houden in de dichte bossen, door het kreupelhout struinen en over de paars gekleurde heide crossen. Dit uitgestrekte natuurgebied maakt zeker indruk. Een dagje op de Veluwe brengt je al tot rust, maar het is nog fijner om er een paar dagen te vertoeven en de omgeving beter te leren kennen. Een perfecte locatie om dit te doen is op Veluwe vakantiepark “De Bosrand”

Vakantiepark De Bosrand doet zijn naam eer aan en heeft alles voor een relaxte vakantie, midweek of weekend met familie, vrienden en zelfs voor grotere groepen. Het in Vaals gelegen rustgevende park midden in de natuur is niet heel groot, maar leent zich uitstekend als basis voor een culinaire, sportieve en ontspannende tijd. Er zijn knusse appartementen en riante bungalows voor stelletjes en gezinnen, maar er zijn ook grotere accommodaties (tot acht personen) voor een familiereünie, vriendengroep of bedrijfsuitje. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden is te vinden op de site: www.bosrand.com

Het park beschikt over een gezellige brasserie om de innerlijke mens te verwennen.In de brasserie worden de lunch en diner verzorgd. En als het mooi weer is, kun je genieten van het eten of een goed glas wijn met een snack op het terras.Voor kinderen is er zowel een speeltuin buiten als een indoor-speeltuin. Het maakt dus niet uit in welk seizoen je een bezoek brengt aan het vakantiepark. Een balletje slaan op de tennisbaan (materiaal gratis te verkrijgen bij de receptie) of zwemmen in het zwembad op een steenworp afstand van het park behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Ook buiten het park is er veel te doen. Zo zijn er diverse wandel- en fietsroutes die vrijwel direct vanuit het vakantiepark beginnen. Fietsen zijn te huur op het park. De natuur van de Veluwe is meer dan de moeite waard om te ontdekken. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen charme en laat onvergetelijke indrukken achter tijdens een fietstocht of stevige wandeling. En wil je het wat spannender? Mountainbiken of paardrijden behoort ook zeker tot de mogelijkheden op de Veluwe met ruim 300 km ruiterpaden.

En mocht je even van iets anders willen genieten dan van al dat natuurschoon, dan zijn er nog een legio opties om uit te kiezen. Wat te denken van een bezoek aan de Apenheul op slechts 10 km afstand van het park? Of het Dolfinarium waar je met een klein half uurtje met de auto al bent. Behalve de edelherten die je op de Veluwe tegen kunt komen, heeft Burger’ s Zoo een hele dierentuin vol dieren op zo’n 40 km afstand van De Bosrand waar je een geweldige dag kunt beleven.

De pretparken Julianatoren en Walibi liggen ook in de buurt, mede als het Speelgoedmuseum en het Openluchtmuseum. Bij de receptie van Vakantiepark De Bosrand kan hier meer informatie over ingewonnen worden.

Nieuwsgierig geworden naar dit fijne vakantiepark? Neem een kijkje op www.bosrand.com voor meer informatie en reserveringen. Geniet van je verblijf!